logo gloed

zaterdag 16 oktober 2021
Letters

Lid worden

Samen zingen is heerlijk. Elk lid van de Utrechtse Oratorium Vereniging zal dit van harte onderschrijven! We beleven ook veel plezier aan het uitvoeren van een mooi concert. We nodigen u van harte uit om met ons mee te zingen. U kunt met ons kennismaken door, na afspraak, vrijblijvend enkele repetities bij te wonen. Stuur daarvoor een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment hebben wij geen wachtlijst. Wij repeteren op dinsdagavond van 19:45 tot 22.00 uur in het Stadsklooster, Kanaalstraat 200 in Utrecht, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Lidmaatschap

Wat zijn onze voorwaarden voor lidmaatschap?
U bent bereid een korte stemtest af te leggen, waarbij de dirigent u indeelt bij de juiste stemsoort en u eventueel advies over verdere scholing ontvangt.
Na een aantal repetities wordt door bestuur en dirigent definitief bepaald of u lid kunt worden van ons koor.
U dient thuis uw partij voor te bereiden.

De contributie bedraagt € 25,00 per maand, dat is inclusief koffie of thee met, meestal, een koekje in de pauze. De bankrekening is NL72 INGB 0002 4010 26 ten name van Utrechtse Oratorium Vereniging. De partituren zijn via het koor verkrijgbaar.

Projectzanger

Altijd al een keer de Matthäus Passion of een ander stuk willen zingen, maar niet in de gelegenheid om voor onbepaalde tijd lid te worden van een koor? Bij ons kunt u als projectzanger meezingen voor de periode die het vraagt het in te studeren. We verwachten wel dat u de hele repetitieperiode van enkele maanden meezingt.
Het tarief daarvoor kan per project verschillen. Actuele informatie hierover verschijnt op de onze homepage of is anders op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

U kunt lid worden of projectzanger door opgave tijdens de repetitie avond of door u te melden bij de secretaris van het koor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij dit adres kunt u ook terecht als u vrijblijvend een repetitie wilt bijwonen.

Repeteren

Wij repeteren op:
Dinsdagavond
van 19:45 tot 22.00 uur

 

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.